Tag dog på galleri som en anderledes date

04 oktober 2019 admin

Hvad er det første, du tænker, hvis du bliver inviteret ud på en date, der skal finde sted på et galleri for kunst?

– Hvor spændende! Min date må være en indsigtsfuld type, der går op i kultur og følger bølgerne!

– Kæft, hvor prætentiøst! Vedkommende ved sikkert ikke en skid om kunst, men prøver bare at føre sig frem og være noget, personen ikke er!

Det er ofte i en af de to grøfter, som man bliver placeret i, men det er også fordi, der er mange tanker forbundet med at gå på galleri og se på kunst.

Hvis man ikke aner noget om kunst, men tror, at ens partner gør det, så er mange for at fremstå udvidende og ikke ane noget om stil, kunstnere og videre; og så er det nemmere bare at affeje det som noget intetsigende.

Dette er ofte også grundet til, at mange almindelige mennesker aldrig dykker ned i kunst, fordi de tror, at man skal vide en masse for at forstå kunst.

Men godt kunst skal føles og mærkes, og det gør vi alle jo mange gange i løbet af dagen, og på et galleri er dette bare samlet – forhåbentligt.

Så din date kan måske være lige så interesseret i, at I kan få de samme følelsesmæssige oplevelser ved at kigge på spændende kunst, uden at det skal udvikle sig til en konkurrence om, hvem der ved mest om kunst.

Er man allerede inde i denne kunstverden, så er det jo bare med at sige “Ja!” til tilbuddet om sådan en date, for måske ser man noget, man kender, men på en helt ny måde, eller man netop bliver imponeret over ens dates kendskab til kunst.

Men hvor skal I så tage hen på galleri?

I kommer i hvert fald aldrig til at fortryde et besøg hos galleri-artexpo.dk.