Kan en fotograf finde spøgelser i sine billeder?

02 november 2019 admin

Det kan nok lyde som humbug og lidt langt ude, at vi nu skal til at beskæftige os med ånder, spøgelser, poltergeister med videre, men side fotografiapparatet blev opfundet, så har der været utallige eksempler på, at man har kunnet se spøgelser i disse billeder.

Pudsigt nok har der også allerede eksisteret fotomanipulation allerede dengang, før man opfandt PhotoShop: man har altid kunne manipulere med billederne.

Men hvis vi ser bort fra bevidst snyd, er der så noget om, at spøgelser kan forekomme på alt fra gammeldags fremkaldte billeder og de hurtige, man kan tage med ens mobilkamera?

Paranormale forskere vil påstå noget med, at det er elektronikken og elektriciteten i apparatet, der gør, at det kan få øje på ting, som vi mennesker ikke kan se med vores bare øjne, eller som angiveligt var der, da vi tog billedet i sin tid.

Man får så at sige et blik ind i et overlap mellem dimensionerne.

Men den sunde fornuft siger så sandelig noget andet…

Vores hjerne er indstillet til at se ting, vi kan genkende, da det giver os tryghed i at kunne se en forståelse af den verden, vi er en del af. Når den så ser noget, der ser mystisk ud, så indsætter den måske et ansigt eller en kontur af noget, vi kan genkende.

Dette ender så bare med at gøre os bange, fordi vi analyserer for meget på det og forsøger at overbevise andre om det samme, så ender med at blive indirekte manipulation.

Vores hjerne vil simpelthen udfylde de blanke huller, som måske egentlig bare er lys, fejl ved instrumentet og så videre.

Skal du bruge en rigtig dygtig fotograf til at tage billeder af det, du har brug for, så skal du tilkalde moellerthomsen.com, der har mange tilfredse kunder bag sig og stor erfaring.