Galleri Art Expo

17 maj 2020 Marie Pedersen

Galleri Art Expo i Hørning er et af de største gallerier i Jylland. Et besøg hos Galleri Art Expo er et besøg i moderne, lyse lokaler, der danner rammerne om en bred vifte af kunstværker. Galleriet præsenterer op til 60 kunstnere.

Galleriet fungerer som springbræt for nye kunstnere. Dette gavner både besøgende, de pågældende kunstnere og galleriet selv, der bidrager til mangfoldighed og nye talenter inden for kunst– og galleribranchen.

Galleriet, fra hvilket der er udsigt over Solbjerg Sø, er som et behageligt åndehul midt i den bakkede, Østjyske natur.

Galleri Art Expo har både malerier, skulpturer, keramik, grafik og glaskunst, alt sammen fra danske kunstnere. Galleriet er for alle kunstinteresserede et besøg værd. Her er kunsten mangfoldig, og der er plads til alle udtryk, stilarter og historier. Galleriet åbner jævnligt dørene til ferniseringer og workshops, og kan således besøges igen og igen, og altid levere en kunstoplevelse ud over det sædvanlige. Deltag f.eks. i workshops med glas- og malerkunst og gør som galleriets egne kunstnere og slip fantasien løs.

Et besøg hos Galleri Art Expo behøver ikke kun at handle om kunst. De smukke omgivelser egner sig godt til en familieudflugt eller picnic. Slå evt. besøget sammen med en gåtur ved Solbjerg Sø.

Udover at kigge på de smukke kunstværker, kan du også købe kunst hos Galleri Art Expo. Galleriets medarbejdere er dygtige til at vejlede dig, og går meget op i, at kunst er noget, du skal kunne glæde dig over hver dag. Galleriets ejer, Sarah Høi, prøver at gøre op med den tendens til snobberi, der tidligere i høj grad har været forbundet med kunst. Hun mener ikke, at der behøver være lighedstegn mellem god kunst og dyr kunst.

Galleri Art Expo er et fantastisk sted, og noget du kan opleve igen og igen, uden at blive træt af det du ser.