Få hjælp til køb af kunst til virksomheden hos Jyllands største galleri

27 februar 2021 Emilie Jacobsen

Hvordan din virksomhed ser ud, er afgørende for, hvordan dine kunder opfatter den, og hvordan dine medarbejdere har det med at være der. Derfor er det både vigtigt for dig, at du tænker over at finde de rette lokaler – og at du indretter de lokaler stilfuldt og smagfuldt. Det er med til at give en god atmosfære.

Noget af det, der er særligt vigtigt i forhold til at skabe atmosfære, er kunst. Det er ellers noget, som mange nemt kan overse og et sted, hvor mange virksomheder har det med at spare. Hvis du gerne vil skabe et godt arbejdsmiljø og sende de rette signaler til dine kunder om, hvilken form for virksomhed du driver, er det altså vigtigt, at du sørger for at have den helt rette kunst hængende på væggen. 

Er det svært at vælge?

Hvis du ikke ved noget om kunst, kan det dog være svært for dig at vælge noget – særligt hvis du gerne vil have ægte kunst. Derfor kan det være en god ide, at du allierer dig med nogle, der har styr på det. Det kan for eksempel være et galleri. 

Et af de steder, hvor du kan få rigtig god rådgivning, er hos Galleri Art Expo. Det er Jyllands største galleri, og de repræsenterer hele 68 kunstnere. Du kan derfor finde et meget bredt udvalg af kunst hos dem. Dermed kan du nemt finde det, der passer til dig. 

Har du brug for vejledning, har de en konsulent, der kan hjælpe dig. Du kan tale med vedkommende om, hvilken type virksomhed du driver, og hvad du derfor føler, at der vil passe ind af kunst. Dermed kan konsulenten hjælpe dig med at skabe det helt rette udtryk i din virksomhed. 

Konsulenten starter med at tage dig med rundt i galleriet, hvor I taler om hvilke farver og stilarter, du godt kan lide, og derefter kommer konsulenten med et oplæg til kunst. Læs mere på http://www.galleri-artexpo.dk/.